Maximalisten

Presenttips!
Har världens bästa presenttips för alla som gillar att fira Alla hjärtans dag (eller vilken dag som helst)! Lisbeth som driver inredningsbutiken Hemma här i Karlstad har utökat sitt sortiment med något som heter Lampe Berger Paris som är, håll i er nu, katalytiska doftlampor. 
 
Och nu när jag har er fulla uppmärksamhet ämnar jag berätta vad det är. Det är nämligen så att doftlamporna (ja, det är doftlampor), som brinner utan låga, renar luften. En luftrenare alltså! Det är ju ganska sällan som väldigt snygga saker också har ett praktiskt existensberättigande men se det har dessa. De tar bort dålig lukt som matos, fotsvett eller vad det nu kan vara fråga om för odörer men även virus och bakterier samtidigt som de är snygga och sprider väldoft. Väldoften väljer du själv, det finns många olika. Det finns också en neutral doft för den som vill åt de välgörande effekterna men som tycker att den egna doften är svårslagen. 
 
Flakongerna är snygga, dofterna härliga och priserna bra. De är inte särskilt dyra. OCH! Presentförpackningarna är också fina. 
 
Dagens presenttips är alltså doftlampor och så här ser de ut:
 
 
De finns i många olika utföranden och utseenden. Kolla själva!
 
Här är den lite mindre modellen som finns i färdiga presentförpackingar. Passar fint i badrummet, tänker jag. 
 
Frågan är, kan man ha för många? Svaret måste vara, att det kan man inte!
 
#1 - Anonym

Vilket roligt tips!