Maximalisten

Kansernhöjdens tokmysiga konglomerat
Om den här vintern bara kunde vika ner sig någon gång! Jag vill sitta på Kasernhöjden och nicka gillande åt det lilla konglomerat som bildats där. Jag vill köpa bröd på Artisan, fika hos Fröken Fräsch och shoppa på Moio! Allt det går förstås att göra redan nu men tänk när våren och sommaren blandar sig i detta lysande koncept! Det kommer att bli en riktig höjdare, Kasernhöjdare! Allt utom möjligen skidåking gör sig ju faktiskt så mycket bättre i sällskap av ljumma vindar, sol och bara ben. Håller både tårna och tummarna för att det snart ska bli så.
 
Moio har alltså övertagit Wermlands Byggnadsgilles mysiga lokaler och har dessutom vad jag kunde se valt att ta in en del nya leverantörer. Utbudet och stilen känns kul, lite Boho-chict så där och priserna är väldigt förmånliga! Jag hittade utan att ens leta massor av dekorativa saker, lampor, textilier och golvkuddar till den där balkongen som jag brukar tjata om. Den balkong som är ytterligare ett skäl till att jag så ivrigt emotser vårens återuppståendelse. 
 
Där är golvkuddarna! Finns i två färger, vad jag kunde se, och kostar 475 kronor styck. 
De säljer blommor också. Och fler olika bord, piedestaler, ställningar och liknande som man behöver för att kunna visa upp växterna på bästa sätt. Jag uppskattar möbler och grejer som man lätt kan flytta runt och använda på en rad olika sätt och här finns mycket att välja på som fungerar precis så.
Kolla dynorna som hänger där! Så mysiga att lägga på en bänk på balkongen, eller inomhus för den som föredrar det. 
Och när man behöver en paus så går man helt sonika ner till Fröken Fräsch och pekar på diverse goda nyttiga färskpressade juicer, smoothies och sallader och ba: "Ge mig en av den och den och den och den och den och tre av den!" betalar och sjunker sedan ner vid ett av borden och jämför fynd med varandra. 
 
Tokmysigt alltsammans! 
#1 - Angelica Wåhlin

Men åh, så trivsamt!

Svar: Ja! Verkligen både fint och trivsamt! :-)
Maximalisten