Maximalisten

Åker tåg
Gick upp 06.00 för att medelst tåg transportera mig till Malmö. Hittills har jag dock bara ankommit Göteborg och har nesligt nog tillräckligt med tid mellan tågen för att ha tråkigt men inte tillräckligt med tid mellan tågen för att ha roligt på exempelvis  NK. 

I alla fall har halsen kollapsat. Utsidan alltså, och det irriterar mig samtidigt som jag känner en viss nyfikenhet kring hur det kommer att bli. Kommer kalkonen nedanför hakan att låta som en vindtygsjacka gör i vinden? Kommer extraskinnet kanske råka slå ner någon medresenär som intet ont anande öppnat ett tågfönster? Och varför kunde man inte istället få en sådan där uppblåsbar säck-konstruktion som en del grodor har? Det hade varit ack så mycket coolare! 

(null)
Här ses problemområdet och ett billigt försök att dölja detsamma med hjälp av storpolo med hundtandsmönster från Rabalder. 

När jag inte flamingosträcker ut halsfladdret sjunker det in i halsgropen som på bara ett par veckor blivit djup som en brunn ur valfritt filmmanus av Stephen King. Jag ser det hända med skräckblandad fascination.

Hoppas Malmö är redo för det här!