Maximalisten

Önskelista
Fred på jorden är förstås en stående önskan men i väntan på att den ska infrias så kommer här lite andra prylar som folk, eller jag själv, förmodligen kommer att ge mig i julklapp. 
 
Allt från Kockums Jernverk. Jag behöver allt därifrån! Och det ska jag ha i mitt sommarhus och på stranden vid sjön ska jag dricka starkt kaffe ur deras koppar (de gula). På eftermiddagen lagar jag sedan en näringsriktig och god måltid till mig själv och maken och ställer fram den för servering direkt ur kokkärlet (bellied pot, 0,7 liter gräddvit med grön kant). 
 
Mysklänning från Gant. XL (de är små i storleken de rackarna!), grå eller kanske blå? Jag är inte petig. Det kan bli en överraskning. 
 
Bokstöd i form av en gepard fångad i språnget från Bok & Interiör. Den ska jag ha på det runda bordet i hallen, som stöd för mitt estetiska sinne snarare än böckerna. 
 
Skrufs vas (Kolonn), den största. 
 
Bok. Fredrik Sjöberg (bästa himla mest underbara!), "Mamma är galen och pappa är full".
Bok. Fredrik Sjöberg (bästa himla mest underbara!), "Varför håller man på?"
Bok. Brad Stone "The everything store: Jeff Bezos and the age of Amazon. 
Bok. Paul Allen "Idea man: A memoir by the cofounder of Microsoft".
 
Blir det bara böckerna så blir jag nöjd ändå. I alla fall om det bara blir böckerna av Fredrik Sjöberg. Booklove of my life! 
 
Kastar in en extraönskning också. Tror min äldsta dotter vill att jag ska ha i alla fall den grå av de två.
#1 - Mösstanten

Roligt att få veta dina önskningar. Böckerna känner jag inte alls till. Hoppas att du nu får, kanske inte allt, men det viktigaste som du önskar. Jag såg hos Underbara Clara att de ju tillverkar Kockums emaljhusgeråd igen.

Svar: Åh, hoppas att du läser något av Sjöberg. Kul att i så fall få höra vad du tycker!
Maximalisten