Maximalisten

Moio firar födelsedag!
Likt de flesta andra 3-åringar är Moio härligt självsäker och sitter inte fast i några hindrande konventioner. Istället tar den snygga butiken ut svängarna ordentligt och kombinerar småmöbler, föremål, belysning, väggdekorationer och textilier på djärva och inspirerande sätt. Resultatet är läckert! Kolla här!
 
Det är korg, det är vintage, det är färg, det är betong, det är krukor, förvaring, detaljer (åh, vad jag älskar detaljer!) det är tyger, kuddar och mycket mycket MYCKET mer! Älskart! Det är så lyckat med själva lokalens stil och utformning i kombination med Moio-sortimentet. De passar som äventyret för äventyraren, handsken för handen, sylten på pannkakan - ja, ni fattar bilden. Det är liksom bara så himla bra!
Att ägarinnan med personal är så väldigt trevliga gör ju inte saken sämre. Tvärtom! Det är som glasyren på kakan, hatten på huvudet - ja, ni förstår. Helt enkelt bra! Här står de och silkepapprar en duk som jag slog till på. Den duken är en sorts aperitif för vad som förhoppingsvis komma skall. Jag förälskade mig i dynor till dagbäddar som Moio hade fått in i våras, men eftersom jag då; 
 
1) hade väldigt bråttom
2) saknade dagbäddar 
 
så köpte jag dem inte vid det tillfället utan tänkte mig istället attt återvända och plocka upp dem senare. Big mistake. Huge! För se då fanns det inte längre några. Andra glupska Karlstadbor med dynsiktet inställt och kalibrerat hade redan varit där och köpt dem allesammans. Så här står jag nu. Dynlös. Och det nu när jag de facto har köpt dagbäddar! Med en smula tur och ägarinnans skicklighet är det dock möjligt att det hela löser sig ändå. Till våren. Håller tummarna för det!
Duken. Snygg? Jag vet!
 
För nu önskar jag 3-åringen Moio ett lysande födelsedagsfirande med ett maximalistiskt GRATTIS från mig!
Hipp, hipp HURRAAAAA!