Maximalisten

Perfect Home!
Det var mörkt, regnigt och höstlövshalt igår tidig kväll när jag gav mig av mot Johan och Lottas excellenta boning på Norrstrand. Jag gick svagt framåtböjd och förbannade mitt dåliga mörkerseende och ännu mer mitt val av skor. Det sistnämnda var under all kritik! Fattar inte varför jag tog på mig högblanka skor?! Högblanka på både ovan- och undersida. Idiotiskt. Hädanefter kommer mina fötter uteslutande att skrudas i fotriktiga promenadskor. Som jag känner nu så passar sådana till allt!
 
Nåja... Fram kom jag i alla fall och om mörkret under promenaden varit i det närmaste totalt rådde i huset den totala motsatsen. Home party-konsulenten Mia hade släpat med sig stora mängder upplysande produkter och värdinnan själv strålade (som vanligt) samt hade redan innan så många ljuslyktor av alla de slag i sin ägo att jag väl aldrig förr skådat riktigt så många. 
 
Lotta. Alltid glad och alltid kul. Och uppenbarligen extremt omtyckt. Huset vimlade nämligen av kvinnor, de hade sannerligen gått kvinna ur huse för att vara med om detta evenemang och det hade de, vi, förstås gjort fullständigt rätt i. 
Det här är Perfect Home. Det är i alla fall den innehållsrika katalogen. 98 sidor av bra-att-ha-grejer, förbättrar-humöret-pryttlar, vill-ha-pga-snygga-saker, användbara-batteridrivna-jättebra-grunkor och ALLA ÖVRIGA DEKORATIONER! 
 
Så där sitter man i skön kvinnogemenskap, fikar något gott och fingrar på produkterna och beställningslistorna och så slår man så småningom till på någon eller några saker som gör hemmet vackrare, varmare, ljusare eller hur man nu vill ha sin ombonade borg. 
 
Jag köpte i alla fall glas. Dricksglas. Stora så där som jag gillar dem. Tunga som ligger bra i handen och som rymmer tillräckligt mycket Cola Zero för att jag ska slippa hämta påfyllning var femte minut. 
 
Ni ser det där. Det stora glaset som av okänd anledning ligger längst upp i bild. MEN! Även de andra är ju snygga och det fanns också en skål som jag verkligen vill ha varför jag genast och med entusiam erbjöd mig att själv vara värdinna för ett party! Den 14/11 klockan 18.00 hos mig. Jag knåpar ihop något att tugga på och bjuder på starkt kaffe, te eller vad helst som önskas. Kom! Var med! Köp! Kul!
 
Kanske vill ni ha ett guldlöv och en ljuskorg? Inga problem! Det har Perfect Home!
Jamen, välkomna då bloggvänner.