Maximalisten

Vill ni se en stjärna? Här är två!
Kolla här då, vilken goding!
 
Och här fortsatte modevisningen!
Så söt i tröja och kappa!
 
Men har du inte en hund till? undrar ni kanske nu och det med rätta. Och visst har jag det! Här ligger han och försöker imponera på sin tjej. Det gör han på de mest märkliga sätt. Tur att hon har så stort tålamod med hans inte alltid lika underhållande konster. 
 
Här poserar de i alla fall tillsammans på en bild efter att skojaren i den cerise tröjan ombetts uppföra sig så att bild kunde tas.
 
Den sämsta årstiden är nu officiellt inledd. Elias avskyr med emfas kylan. Han är inte vidare värst road av kläder heller, en manlig egenskap som verkar vara universell och inte styrd av vilken del av det evolutionära grenverket karlarna sitter på. Han gillar inte att prova kläder, gillar inte att ha dem på sig men gillar heller inte att bli kall om magen. Det blir han dessvärre ofta ändå eftersom hans åtta meter långa kisstråle av märkliga anledningar som jag inte förstår så gott som alltid träffar hans kläder (och inte sällan även den eller de som står i vägen). 
 
Så här års blir promenaderna många men korta. 
 
I alla fall har jag, med tanke på kontaktannonsens mycket lyckade utfall, tänkt mig att anordna hundträffar inomhus. Det tror jag att Mymlis och Elias skulle gilla! I morgon åker vi till Stockholm, då ska vi få hänga med äldsta dottern (lika hundälskade som jag) och hennes sambo (samma sak där, älskar hundar) och så köper vi färdigmat, pratar en massa och kliar päls. Hur mysigt? Tokmassahelfantastiskt mysigt!